Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2018 11:19 - Човек на WиCето Симеонов с много ЯКА оферта
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1300 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЕнерГЕПИйния "експерт" Стефан Гамизов се е изходил на Фейсбук стената си, преди три дни, с оферта към правителството, да не изнася изобличаващи факти около проекта АЕЦ "Белене", но да не се бавят мого с контра-оферта, защото не можел много дълго да стиска. Ето и как изглежда 1:1 направеното предложение за пазарлък (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

image

Преди три дни наистина имаше седянка в Народното събрание, на която се обсъждаше доклада на БАН за АЕЦ "Белене", а "медиите" отразиха поредния щедро заплатен и абсолютно безсмислен анал(л)из на (д)риска на Иван Костов. Сега научаваме, че "експерта" Гамизов имал нещо, с което да разцепи мрака, но ... нещо не са му се подредили звездите?

На практика тандема Гамизов-Симеонов прилагат елементарно изнудване. Една престъпна група изнудва друга престъпна група. Няма институции, няма органи, няма задържани, разпитани и обвинени, няма ... нищо. Чака се насрещна оферта. Така се действа на територията на организираната престъпност, по време на прецедателството на Европейския съюз?
Ще си позволя кратък изпреварващ коментар. Лицето Гамизов НЯМА навика да борави с документи и доказуеми факти. Той практически трудно надскача нивото на кварталната клюкарка. Но понеже временно има вратичка към върховете на организираната престъпност, в лицето на WиCето, се опитва да събере, колкото се може по-богат уружай.

Георги Котев



Гласувай:
4



1. chavdar01 - ТВОЙТА "ПРИЯТЕЛКА" НАПУСНА!
23.02.2018 13:12
ЗА ТЕМЕНУЖКА П.ТКОВА СТАВА НА ВЪПРОС.
цитирай
2. gikotev - Re: ТВОЙТА "ПРИЯТЕЛКА" НАПУСНА!
23.02.2018 13:28
ПРЕДИ МИНУТИ във вестник "ДНЕВНИК":

Премиерът Бойко Борисов е в Брюксел, където има неформален съвет на лидерите на ЕС. Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов обясни, че коалиционният съвет ще вземе решение дали да бъде приета оставката на Петкова, след като се запознае с абсолютно всички детайли. "Знам, че Теменужка Петкова няма роднински връзки с Гинка от Пазарджик. Знаете, че всеки в България познава много хора. Дали се познават или не, дали се познават от години или отскоро - не мога да кажа", обяви Цветанов. Той определи работата на енергийния министър като "брилянтна" и каза, че от тази ситуация опозицията ще се опита да направи поредния скандал.
За финансовия министър Владислав Горанов оставката на Петкова е прибързана. "Не намирам аргументи за оставката. Не виждам нищо укоримо в тази сделка, но това си е нейно решение", каза Горанов.
........................................
Това означава, че е рано да се каже, че е напуснала или пък е освободена. Ще изчакаме още малко. Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9834081
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031