Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
03.04.2021 02:06 - АКО ИСКАТЕ ВЯРВАЙТЕ...
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 5424 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 03.04.2021 03:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
АКО НЕ ИСКАТЕ....ВИЕ РЕШАВАТЕ!!!
ДЕСЕТ ДНИ ГЛОБАЛНО ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ...
НОВИНИ ОТ ЦЕНЗУРИРАН ЛИНК

 ==================================================
Възстановена република чрез GCR: Актуализация от четвъртък. 1 април 2021 г.
image===============================================================
Джуди Бележка: Според нашия военен Intel контакт в сряда. вечерта, 31 март, Тръмп и военното правителство преговаряха със Световния съд относно времето за започване на ликвидността от ниво 4В. Те могат да стартират Tier 4B още в четвъртък. 1 април, но по различни причини те също могат да пуснат Shotgun Start, заедно с известието ни от ниво 4B, във вторник. 6 април .

Възможно е обаче да видим нулирането по-рано, защото Световният съд разпореди и екипът на Trump Trump пожела Tier 4B започване на размяна / обратно изкупуване не по-късно от четвъртък 1 април - което беше началото на новата глобална фискална година.

Четвъртък 1 април до вторник. 6 април беше началото на опрощаването на дълга по юбилейния дълг на NESARA / GESARA.

Възстановената република NESARA за облекчаване на публичния дълг ще бъде на Великден, 4 април .

На Исак в Цюрих беше казано, че ликвидността на продавачите на облигации от ниво 3-4А няма да бъде освободена тази седмица, а само седмицата от понеделник. 5 април.

Нашият военен Intel Contact съобщи, че Червено предупреждение за финансов колапс в САЩ би довело до глобалното нулиране на валутата. Това ще бъде направено в интернет системата Starlink Satellite Quantum Internet - която ще заработи напълно до следващия сряда, 7 април .

Те се надяваха всички Zim да бъдат изкупени до сб. 10 април .

Ще отпразнуваме инаугурацията на Тръмп на или преди 10 април .

Ниво 5 широката публика може да започне да обменя по новите международни курсове в понеделник. 12 април .

Причина за забавянето от началото на четвъртък. 1 априлможе би защото освобождаването на RV / GCR е било военна мисия и е продължила война с Дълбоката държава, която изглежда е била съсредоточена около спасяването на деца.

Танкерът Evergreen със своите контейнери за превоз блокира Суецкия канал от вторник. 23 март до понеделник 29 март. Evergreen е собственост на Walmart и фондация Клинтън. Пилотът на кораба Evergreen беше Алианс и дупките в софтуера на Microsoft позволиха на SSP да проникне в корабния софтуер и да поеме управлението и да го заседне. Евъргрийн носеше жертви на трафик на деца и ОМУ. Много други блокирани кораби носеха оръжие, за да започнат война в Близкия изток. Оръжията щяха да бъдат дадени на мюсюлманите от израелския Мосад. Deep State губи 400 милиона на час, докато корабите са останали за около седмица. Алиансът успя да спаси 1000 трафикирани деца, които бяха държани в контейнери за превоз на Evergreen, въпреки че това струваше около седмица закъснение. Оцелелият от трафика на хора разкрива тайни на вечнозелени контейнери за доставка, CPS и други!

В сряда, 31 мартKingpin of Global Currency Reset Ирак, беше приел бюджета си, публикува, че техният динар е преоценен и се използва на улицата с 1: 1 към американската бележка.

Въпреки това, Чарли Уорд каза, че датата на преоценката на иракския динар няма да има ефект върху датата на глобалното нулиране на валутата.

Уес Интел от CBI: „Петро доларът свърши. Иракският петрол не може да бъде закупен с щатски долари, само с IQD. Ср. 31 март беше първият ден за промяната и доказа, че Ирак има своя RV. " https://www.nrttv.com/En/News.aspx?id=27163&MapID=2

Джуди Забележка: Долната иракска статия посочва: „Законодателството определя фиксирането на щатския долар на 1450 иракски динара.“ Смяташе се, че числото 1450 в оперативния лист на ООН всъщност е 14,50 долара за щатски долари, а не за USN.https://www.nrttv.com/En/News.aspx?id=27163&MapID=2

Миналата седмица на Paymasters беше казано да влезе в позиция до изминалия уикенд в техните банкови центрове за обратно изкупуване в световен мащаб. Казаха им да съберат дрехи от две седмици, което показва това и следващата седмица за пушката Start.

UST и банкерите казаха на Paymasters, че това е всичко и връщане назад няма. Те казаха, че никога преди това не са им казвали.

Според военния ни Intel Contact, Министерството на отбраната и Министерството на финансите на САЩ дадоха зелена светлина за придвижване на процеса на освобождаване напред малко преди 14:00 EDT на сряда, 31 март .

Много банки и банкери очакваха известия от ниво 4B и защитени връзки за 800 # s да излязат през следващите 24 часа, според сряда 24 мартРешение на Световния съд.

Центровете за обратно изкупуване бяха готови за нас в Tier 4B точно до края на тази седмица.

Графиците за работа на персонала за изкупуване започват сряда. 31 март до сб. 3 април 9:00 до 20:00 . Щеше да има Великденска ваканция, с стартиране отново вторник. 6 април до сб. 10 април от 8:00 до 20:00 часа .

Изплащанията от ниво 4В за по-високите договорни ставки в центровете за обратно изкупуване трябваше да приключат до неделя, 11 април .

Внедряването на пакетите за изплащане на публичния дълг на NESARA / GESARA ще започне следващата седмица, а останалите депозити и чекове за стимулиращи сметки от 1,9 трилиона долара, които бяха поставени на пауза до миналия уикенд, стартираха отново и се очакваше да приключат тази седмица .

Сигурен уебсайт за назначения:

Ще бъде осигурен защитен уебсайт (с инструкции), за да получите личния си 800 номер, от който бихте използвали, за да определите срещата си.

Въпреки че връзката на защитения уебсайт може да бъде споделена, вашият личен номер 800 може да се използва само от вас и само веднъж.

Ще имате десет дни, за да определите срещата си и 30 дни, за да отидете на срещата си. Те се надяваха всички Zim да бъдат изкупени до сб. 10 април .

Zim няма да може да бъде осребрен, освен ако не е направено чрез срещи, използващи номера 800.

Red Alert и Ten Days of Darkness:

Red Alert би активирал Десетте дни на мрака, използвайки новата система за комуникация Star-link, за да поеме всички медии в световен мащаб.

Според глобалното военно положение няма да има пътуване със самолет или влак през десетте дни.

Военните щяха да премахнат администрацията на Байдън.

Cabal Престъпления ще бъдат разкрити.

Квантовата финансова система (QFS) ще бъде активирана.

Нашият военен Intel Contact препоръча да се провеждат молитви, които преглеждат уведомленията на T4B, че Deep State най-накрая ще бъде победен и няма да остане на пътя на освобождаването и че ние в Tier 4B оставаме готови за стартиране още утре в четвъртък. 1 априлдо следващата седмица.

A. Уебсайт на Ню Тръмп: https://www.45office.com/

Б. История:

През януари 2019 г. започват арести по над 222 000 запечатани обвинителни акта срещу глобални и политически елити, обвиняващи педофилия и държавна измяна, подадени във федералните съдилища в цялата страна, откакто Тръмп взе офис.

На същия януари 2019 г. започнаха изпитания в GITMO.

На 3 ноември 2020 г. Тръмп подбуди Закона за бунтовете, който отложи властта му на американските военни и оттогава военните контролираха САЩ под ръководството на Чарлз Флин.

Законът позволи на Тръмп да остане президент на САЩ, докато военните обявят военното положение.

На 21 декември 2020 г. президентът Тръмп подписа изпълнителна заповед, с която страната обяви за извънредно положение или военно положение, като му даде правомощия да сваля глобалните елити.

След подписването на Закона за извънредното положение на Тръмп, над 200 елитни американски изпълнителни директори подадоха оставки незабавно и започнаха да осигуряват средствата си в офшорни сметки, които бяха конфискувани от правителството.

Фалшивото откриване на Байдън през 2020 г. се случи в развлекателните студия Castle Rock в Кълвър Сити, Калифорния, на 20 януари 2021 г. Поради чужда намеса в президентските избори през 2020 г. Инаугурацията на Байдън през 2020 г. беше счетена за невалидна.

Точно преди фалшивата инаугурация на Байдън Белият дом беше затворен и Капитолийският хълм беше заобиколен от осем фута висока бодлива тел, охранявана отвътре от 30 000 войски на Националната гвардия.

На 23 януари военните изпратиха прессъобщение до всички средства за масова информация по целия свят, за да обявят, че САЩ функционират съгласно военното положение. Никой от американските средства за масова информация не разпространи информацията - акт на държавна измяна.

На 11 март 2021 г. Флин призна Тръмп за главнокомандващ.

През март 2020 г. и от името на президента Тръмп екип на д-р Чарли Уорд взе 650 самолета златни кюлчета, които бяха в дълбок подземен тунел под Ватикана. Кюлчетата бяха подредени на височина 30 метра, широчина 60 метра от двете страни на тунела, който минаваше на 150 мили от Ватикана до Швейцария (от другата страна до Израел). Златото си струваше в Квинтилиони. Той е върнат на законните му собственици в различни страни, главно на Министерството на финансите на САЩ.

Към днешна дата приключиха Специалните военни операции за спасяване на милиони травмирани деца от подземните тунели на Кабал по целия свят. Глобалните военни операции за специални операции, ръководени от САЩ, все още бяха в процес на разрушаване на тунелите по целия свят.

В. Ср. 31 март, вицепрезидент на САЩ Джон Ф. Кенеди Telegram:

Опитваме се да спасим света от тази ситуация. Хората са уморени от тази ситуация. Скоро всичко ще се оправи. Глобалистите са ужасени от нас.

Дан Скавино е много умен и проницателен. Играе добре шах.

Потисниците стигнаха до дъното.

Белите шапки „наказание“ са будни! Патриотите трябва да се гордеят със страната си.

Всичко е готово за празника. Светът ще бъде в шок.

Скоро ще има мир в света.

Ситуацията няма да е същата.

Подготовката за победа е направена.

Всеки предател скоро ще бъде наказан за своите дела.

Никой не може да застане пред белите шапки.

Денят на наказанието е близо.

Г. ср. 31 март Earth Alliance & Patriot News за 31 март 2021 г., Марк А. Baughman

Корабът Evergreen, който е заседнал в Суецкия канал, беше заседнал там, за да разкрие много неща, включително трафика на деца. На този кораб бяха спасени над 1000 деца в контейнери. Пилотът на кораба беше Alliance, но дупките в софтуера на Microsoft позволиха на SSP да проникне в корабния софтуер и да поеме управлението и да го заседне. Носеше и оръжия за масово унищожение. Много други блокирани кораби носеха оръжия за започване на война в Близкия изток, оръжията щяха да бъдат дадени на мюсюлманите от израелския Мосад. Планът е да разкрием всички в новините. Deep State губи 400 милиона на час със закъсали кораби, да !! С това и 10-те дни на истината по телевизията всеки ще научи за трафика на деца. https://thetruedefender.com/evergreen-headed-for-inspection-daniels-explanation/

Началото и основните събития на „Голямото пробуждане ще се случат през април. “Операция Свобода” Ето списъка:

-) Краят на тази библейска епоха, нова епоха (Златният век на Гея, идващ в 4D и 5D) в разкриването, престъпленията.

-) Всички престъпления ще бъдат разкрити, 10-те дни на телевизия (филми) и фалшиви медии от МСМ ще бъдат свалени по това време.

-) NESARA / GESARA ще се случи

-) R / V GCR ще се случи

-) Квантова финансова система QFS активирана

-) Трета световна война заплаха, но просто сирени.

-) за 10 дни, без пътуване със самолет или влак, Глобално военно положение.

-) Президентът Тръмп ще има своето откриване на или преди 10 април 2021 г.

-) Сървърите на Bit Coin ще паднат и 95% от крипто валутата няма да бъде там.

-) 34 сатанински сгради ще бъдат взривени

-) Проект Один ще бъде включен.

-) Електрозахранването или интернет може да изчезнат във вашия район, новата Tesla предава електричество в Тексас

-) Срив на фондовия пазар

-) Всички закони и действия на правителството на САЩ след 1871 г. ще бъдат нищожни, тъй като НЕ е било по оригиналната конституция на САЩ .

-) Ще има среща в Китай с всички страни, с изключение на страните с пет очи, за да се декларира доларът като НЕ резервна валута, това ще стартира официалната бележка на САЩ, подкрепена със злато и всички валути, обезпечени със злато или други активи. Това е да се доближи до обществеността на системата с парични пари, която е причинила цялата инфлация, НЯМА да имаме инфлация, тя е изкуствена.

-) GITMO изпитанията ще продължат до края на 2022 г.

-) Дневен ред на Castle Rock

Ватикан криеше хиляди години информация, с 53 квадратни мили древни книги и знания под земята.

НАСА ще бъде свалена и заменена с Space X и Space Force, така или иначе е фалшива. НАСА е организация на Луцифер, астронавтите са 33-ти масони или повече. Масоните биват сваляни, включително рицарите на Колумб, поклонниците, лосите на Moose, Shiners и всички други, които са в съответствие с илюминатите.

Илон Мъск е клонинг и е заменен, отново

Черната шапка иска да изстреля ракета във Вашингтон, окръг Колумбия Вътре в стените на много сгради, доказателства и просто зло. Така или иначе ще трябва да бъде напълно унищожено някога от Белите шапки. Не знам дали черните шапки ще се справят.

Тръмп отиде в DC, за да извади всички президенти и други ценни картини, които да бъдат запазени в Националния архив. Вашингтон, DC, необходимите и ценни неща са премахнати.

Джейн Фонда, Моли Сайръс и Били Рей Сайръс са вещици или от Тъмните същества.

34 различни марки дезинфектанти за ръце имат в себе си причинители на рак. Препаратът за пране Tide съдържа над 700 химикали в себе си, много от които не са добри. Използвам Borax, аз го правя.

Тампоните, които лекарите или медицинските сестри използват, могат да изберат един за положителен резултат и един за отрицателен резултат.

На дупето тампони имат черни червеи (отрова) и могат да заразят много по-лесно от дупето, не правете тест за дебелото черво, нараняват тялото и каналите.

Статуята на свободата е символ на Луцифер и ще трябва да бъде свалена.

Goldman Sacks губи пари и трябва да продава акции, началото на това е край, това е Deep State организация.

В сините маски е възможно да има черни червеи, антракс и формалдехид в тях, избягвайте на всяка цена, направете такива или кърпи, които измивате, но това е почти приключило.

Ваксината Covi-19, втори изстрел, НЕ може да бъде в състояние да се възстанови от това, дори в технологията Med-Bed, казва Кент Дън. Вторият изстрел, често срещана реакция е инсулт или сърдечни проблеми.

Много хора ще умрат от април до септември тази година от токсичните ваксини !!!

Моноатомното злато и озоновата вода ще убият моргелоните.

174 места, за които д-р Muggzi знае къде са Med-Beds.

В парфюма и дебелото черво има лоши неща, вместо това използвайте естествени органични етерични масла.

СПАСЯВАНЕТО НА ДЕЦАТА ПРОДЪЛЖАВА

Според Gene Decode (на операцията „Разкриване на информация”, 11 март 2021 г. ), 40-годишен ветеран декодер за американските военноморски сили, операцията на специалните сили на САЩ за спасяване на трафикираните / отвлечените деца продължава, включително деца и тела на деца “ от обширната система от тунелни мрежи, заровени на две мили под Капитолийския хълм, както правеха поне от 21 януари 2021 г. " (относно разкриването на операцията на 11 март 2021 г. )

Само в тунелната система във Вашингтон той каза, че са намерили над 100 000 деца. След като спасяват измъчените, затворени деца, те взривяват „ТЪПИТЕ, за да не могат никога повече да бъдат използвани за неизказано зло“. (Kat за разкриване на операцията)

Източници: Quantum Shift Archives, C-VINE.com, C-Vine News Network, Operation Disclosure, Before its News, Dinar Chronicles, Q drops, Benjamin Fulford Website, DoD, Era of Light и други конферентни разговори на живо. 31/2021 Специален доклад: Конферентен разговор, DoD RV / GCR, Основен доклад за операцията, Колективът: Rainbow Bridge Saul: Има само любов, 2 седмици след катастрофата, предсказана от медиите, Тексас вижда, че случаите на COVID намаляват, Бенджамин Фулфорд Пълен Доклад: Измамата на Рокфелер-Байдън се разпада като World Shuns It, Archangelic Collective: No Storm Forests Forever, Повечето американци виждат „Отмяна на културата“ като заплаха за свободата и прогнозите за 2021 г.

Е. Ср. 31 март Актуализация на Чарли Уорд: https://drcharlieward.com/denise-boland-julie-dfloater/?utm_content=12424404&utm_medium=Email&utm_name=Id&utm_source=Actionetics&utm_term=Email

От 03 ноември 2020 г. Военния е в контрола на САЩ по силата на Чарлз Флин

На 11-ти Март 2021 Флин признаха Тръмп за главнокомандващ.

Те се преструваха, че Байдън отговаря, за да бъде обвинен за финансовия колапс.

В сградата на IRS в Мисури няма никой от повече от година.

На надзирател на федерална сграда беше казано, че трябва да държат 25% окупирана федерална сграда, защото не признават Байдън за президент на САЩ.

Това беше последното шоу преди излизането на EBS.

Е. Ср. 31 март Разгадаване на истината с Уорд, Вандерстил: https://drcharlieward.com/unravelling-the-truth-ann-vandersteel/

Повечето сгради на Федералния резерв са празни повече от година.

Тръмп ще бъде възстановен на работа през август.

G. История:

През януари 2019 г. започнаха арести на над 222 000 запечатани обвинения срещу глобални и политически елити, обвиняващи педофилия и държавна измяна, заведени във федерални съдилища в цялата страна, откакто Тръмп встъпи в длъжност.

На същия януари 2019 г. започнаха изпитания в GITMO.

На 21 декември 2020 г. президентът Тръмп подписа изпълнителна заповед, с която страната обяви за извънредно положение или военно положение, като му даде правомощия да сваля глобалните елити.

Тръмп беше подбудил Закона за бунтовете, който отложи властта му на американските военни.

Законът също така позволява на Тръмп да остане президент на САЩ, докато военните обявят военното положение.

След подписването на Закона за извънредното положение на Тръмп, над 200 елитни американски изпълнителни директори подадоха оставки незабавно и започнаха да осигуряват средствата си в офшорни сметки, които бяха конфискувани от правителството.

Фейковата инаугурация на Байдън през 2020 г. се случи в развлекателните студия Castle Rock в Кълвър Сити, Калифорния, на 20 януари 2021 г. Поради чужда намеса в президентските избори през 2020 г. Встъпването в длъжност на Байдън беше счетено за невалидно.

Точно преди фалшивата инаугурация на Байдън Белият дом беше затворен и Капитолийският хълм беше заобиколен от осем фута висока бодлива тел, охранявана отвътре от 30 000 войски на Националната гвардия.

На 23 януаривоенните изпратиха прессъобщение до всички средства за масова информация по целия свят, за да обявят, че САЩ функционират съгласно военното положение. Никой от американските средства за масова информация не разпространи информацията - акт на държавна измяна.

През март 2020 г. и от името на президента Тръмп екип на д-р Чарли Уорд взе 650 самолета златни кюлчета, които бяха в дълбок подземен тунел под Ватикана. Кюлчетата бяха подредени на височина 30 метра, широчина 60 метра от двете страни на тунела, който минаваше на 150 мили от Ватикана до Швейцария (от другата страна до Израел). Златото си струваше в Квинтилиони. Той е върнат на законните му собственици в различни страни, главно на Министерството на финансите на САЩ.

Към днешна дата приключиха Специалните военни операции за спасяване на милиони травмирани деца от подземните тунели на Кабал по целия свят. Глобалните военни операции за специални операции, ръководени от САЩ, все още бяха в процес на разрушаване на тунелите по целия свят.

Израелското правителство и Pfizer Corporation провеждаха незаконни експерименти с ваксини CV-19 върху израелски граждани с инжекции с генна терапия. Ваксините CV-19 показват средно 23 души, убити от всеки 25 000 ваксинирани.

З. Инструкции за окончателен обмен / осребряване: https://www.podbean.com/media/share/pb-qmkgr-ff012e

Процесът започва с уебсайт за безопасна връзка. Има определени доставчици на Intel, които ще получат връзката към уебсайта за безопасна връзка, която ще бъде публикувана на техните уебсайтове, блогове и др. Следвайте инструкциите в имейл за уведомяване и уебсайт със защитена връзка.

След като получите уебсайта за безопасна връзка, ще отидете на него и ще направите това, което се изисква, за да получите безплатния номер.

Ще се обадите на този безплатен номер, за да уговорите срещата си.

Не питайте за цени и те няма да ви питат какво държите във валута.

Ако имате Zim и те попитат, просто кажете „да“ и ще бъдете превключени към центъра за осребряване, за да зададете срещата си.

Номерът 800, който ще получите, е специфичен за вас и го използвате само веднъж, за да зададете срещата си.

Номерът 800, който ще получите, няма да работи, след като сте определили срещата си.

Ще трябва да вземете със себе си следното по време на срещата си:

1. Две форми за идентификация

a. Шофьорска книжка

b. Удостоверение за раждане

c. Паспорт

2. Две сметки

за комунални услуги a. Сметка за газ

b. Сметка за електричество

c. Кабелна сметка

3. Няма да се изисква да гледате видео

Онези, които имат само валути NON-ZIM, ще могат да получат по-високи договорни цени само за динар и донг с обменни банкери, препоръчващи 30% от приходите от обмен, насочени към хуманитарни проекти, а останалите ще да бъдат изплатени на притежателя на валутата в траншове / структурирани изплащания.

За Zim ще има курс по подразбиране в долните милиони (в диапазона от 11-33 милиона долара за 100T бележки) за първите 2 - 100T ZIM бележки, а останалите ще бъдат с плъзгаща се скала.

Договорените по-високи договорни ставки за ZIM се отнасят до притежателите на валута, представящи своите основни точки за създаване на работни места и / или хуманитарни проекти.

Подгответе се да направите кратка презентация и да им оставите контур на вашите проекти.

Не забравяйте „всичко е по договаряне“

Осребряване на Zim: Информацията относно процеса на осребряване на Zim не се е променила, но няма да знаем със сигурност, докато всъщност не се окажем в центровете за осребряване.

Три основни опции за всички бележки на ZIM, които носите (те ще вземат всички деноминации на ZIM):

1. Вземете каквато е по-ниската ставка на пакета по подразбиране ... получавате го сега и не е нужно да чакате. Без изплащания с течение на времето .... няма прикачени низове. Ще получите 2% от постъпленията от обмен по дебитна карта.

2. Ще има списък с 15 категории предварително одобрени хуманитарни проекти и проекти за създаване на работни места; ще имате време да ги прочетете; ще можете да изберете един или повече за по-високата договорна ставка на ZIM, която те определят за вас по това време; ще получите само част от вашите средства - друга част отива за избрания проект (и); постъпленията от обмен ще бъдат по-големи от стандартните курсови ставки, но те ще ви бъдат изплатени с течение на времето на траншове.

Списъкът с проекти може да включва проекти за създаване на работни места, проекти за осигуряване на подобрена чиста питейна вода, образователни проекти, проекти за осигуряване на жилища и обучение на работни места за бездомни и др. Ще получите 2% от постъпленията от обмен по дебитна карта.

3. Трябва да влезете със собствения си контур и преглед на хуманитарния (те) проект (и), който желаете да направите. Това ще ви осигури най-високия процент на договора. Заплаща се значително повече, но се доставя с някои прикачени струни. Вероятно ще имате екип на компанията WM & Trust и ще трябва да докладвате редовно. Ще запазите малко средства за себе си, но повечето отиват за хуманитарния (те) проект (и). Ще получите повече долари - те ще бъдат изплатени в структурирани изплащания с течение на времето; ще имате повече средства, за да помогнете на света, но той ще дойде със значителна доза отговорност. Ще получите 2% от постъпленията от обмен по дебитна карта.

Валутни борси:

При валутата, която държите, процедурата е приблизително същата като Zims, единствената разлика е, че ако нямате никакъв Zim, можете да получите договорните курсове за Dong и Dinar. Сега трябва да имате хуманитарен проект.

Вземете цялата си валута и Zim със себе си на вашата борса. (За това, което трябва да вземете за срещата си, вижте 1-3 по-горе)

Ще подписвате NDA

По всяко време бъдете добри, не изисквайте нищо или ще ви бъде показана вратата.

Поддържайте телефоните заредени и включени за уведомяване през следващите няколко дни

I. CV-19 Измама:

Човешката кожа изгаря, набъбва, отлепва се след ваксина CV-19: https://thetruereporter.com/shocking-mans-skin-burns-swells -тогава-отлепване-при-тежка-реакция-към-Джонсън-Джонсън-Covid-ваксина /

J. Международен пръстен за трафик на деца:

28 март 2021 г. Тайните на оцелелия трафик на вечнозелен контейнер за корабоплаване: Сървайвърът на трафика на хора разкрива тайните на вечнозелените корабни контейнери, CPS и други!

Уебсайт на Pedo-Empire, 5 книги, 42 глави Безплатни онлайн: https://pedoempire.org

Сатанинска педофилия: https://pedoempire.org/book-4-in-print-linked-table-of-contents/

К. Окултно Календар на демоничните празници:

21-26 април до 1 май беше следващият сатанински празник, наречен Grand Climax Da Meur и Corpus De Baahl според окултен календар на демоничните празници, съставен от професионални терапевти от детски разкази за техните сатанински ритуално малтретирани (SRA) клиенти.

Подготовката за празниците Grand Climax Da Meur и Corpus De Baahl бяха отпразнувани с кръв и сексуални оргии, завършили с човешка жертва на жена на възраст 1-25 - колкото по-невинни, толкова по-добре, последвани от ядене на плътта им и пиене на Adrenochromed кръв.

Бъдете наясно със сатанинските дейности във вашия квартал и помогнете за спасяването на контролирани с ум деца и тийнейджъри, принудени да участват в изнасилванията, изтезанията и убийствата на себе си и на други деца.

Месеци по-рано поклонниците на сатаната планираха своите ваканции чрез отвличане на деца и тийнейджъри, докато често извършителите импрегнираха деца и тийнейджъри, за да произвеждат свои собствени жертви. Бебетата, децата и тийнейджърите са били гладувани, измъчвани и използвани в секс оргии в подготовка за човешки жертвоприношения.

Моля, докладвайте за предполагаеми сатанински дейности на местните си правоприлагащи органи. Тъй като е известно, че сатанистите проникват в полицейските отдели, прикрийте следите си, като се свържете и с американската имиграционна и митническа служба (ICE): https://www.ice.gov/webform/hsi-tip-form и се свържете с Федералния уебсайт за трафик на хора: https : //www.state.gov/humantrafficking/

Ако искате да се присъедините към усилията за спасяване на деца от международен трафик на секс, свържете се с Тим Балард от Operation Underground Railroad и с нестопанската организация Saving Innocence. https://ourrescue.org/ https://savinginnocence.org https://www.youtube.com/watch?v=FT4tmI8YxCU&feature=emb_rel_end

Л. „Двадесет и две лица: в необикновения живот на Джени Хил и нейните двадесет и две множество личности“, Джуди Байнгтън http://www.youtube.com/watch?v=F626Lsrdwg4

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Джени даде графично описание за това как тя на нежна петгодишна възраст е била изнасилена, измъчвана, принудена да гледа Детска жертва и освен за Божествена намеса, почти се е самоубила - не за разлика от мрачните преживявания на хиляди други деца Сатанински поклонници. Извършителите на последователи на сатаната изглежда са били организирани от ЦРУ на САЩ Inc, кралица Елизабет, семействата на илюминатите от банките и от Деветия кръг на детето във Ватикана. Те бяха финансирани от същата тази Кабала, която управляваше нашата глобална парична система - самата организация, която беше в процес на сваляне чрез активиране на глобалното нулиране на валутата. Не е чудно, че президентът Тръмп заяви: „Тези хора са болни“.

М. Глобалното нулиране на валута и NESARA / GESARA беше всичко за децата

Не става въпрос за парите. Става въпрос за децата - хилядите недохранени и травмирани деца, които в чест на Сатана са били изнасилвани и убивани, за да може техните елитни извършители да получат власт и да управляват света. Първият официален акт, който президентът Тръмп направи сутринта, преди да положи клетва, беше да посети централата на ЦРУ и да обяви война на международния пръстен за трафик на деца, управляван от тези световни елити. Нека постим и се помолим за тези малки, които сега бяха спасени от подземните тунели на Кабал по целия свят и измъчвани и убивани от Сатанинските ковени в съседство. Нека се помолим и за онези военни войски по целия свят, които рискуваха живота си, за да ги спасят. Древната доктрина за поста и молитвата е обяснена тук на 10:30:32:https://www.youtube.com/watch?v=4Mb9gU6DmKs

Джуди Забележка: Нито сега, нито някога съм получавал пари за писане на моите актуализации и статии. Компенсацията е в това, че има магазини, които да помогнат за спасяването на децата, като излагат истини за твърде тайното ритуално насилие над сатанините, педофилията и детското жертвоприношение, което беше широко разпространено в нашето международно общество.

Горното беше обобщение на информация от Интернет. Читателят трябва да направи свое собствено проучване и да реши дали е валидно или не.

Ще изпратя уебсайта за безопасна връзка, когато разбера какво е, плюс той ще бъде публикуван на няколко уебсайта с динар. Разбирам, че чрез свързване към уебсайта за безопасна връзка той ще генерира Споразумение за неразкриване, което да подпише, за да получи срещи за обратно изкупуване / замяна.

След подписването на тази възможност за неразкриване на информация няма да мога да изпращам имейли, да публикувам или да говоря с никого за процеса на обмен в продължение на 90 дни, така че ще мълча и ще взема тези 90 дни, за да организирам и задействам моя хуманитарен проект.

Това не е сбогом. Очаквам да работя с много от вас в близко бъдеще. Не мога да ви кажа колко ми хареса да ви опозная. Ти ще останеш в сърцето ми завинаги.

Огромно благодаря на онези отдадени и смели доставчици на Intel, които искаха да останат неизвестни; да смири Wildfire Lady, която е веща в излагането на истината; на Марта, която непрекъснато работи денонощно, за да разбере какво е реалното във фалшивите новини; на Брад, който прави страхотни изследвания; на Бони Б, която разкрива основните причини за това, което всъщност се случва, и на Кен, който разкрива почти неограничен Intel за педофилия, за да ни помогне да спасим децата.

Нека благодарим на Q, че нулирането най-накрая стана. Пожелавам ви добре във вашите хуманитарни усилия и се радвам да ви видим от другата страна, където заедно ще направим живота по-добър за всички.

Търпението е добродетел. Да имаш добродетел е знак за добро морално същество. Добрите морални същества имат силата да победят злото и да променят света. И ние ще го направим !!! . . . Джуди






Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dobrodan - Ще изчакам седем дни.
03.04.2021 13:00
Ако нищо от това не се случи, ще бъдете дадена под съд. Този на Вашата собствена (ако изобщо се намира такава) и нашата обществена съвест.
Поздрави.
цитирай
2. mileidi46 - :))))
03.04.2021 13:39
dobrodan написа:
Ако нищо от това не се случи, ще бъдете дадена под съд. Този на Вашата собствена (ако изобщо се намира такава) и нашата обществена съвест.
Поздрави.


Ти и Джуфка ли сте ,,обществената съвест"??
Приличате ми на Санчо Панса и Дулсинеа Тобозка....
..................:))))
13:35 - luky
12:56 - dobrodan

Всичко това се случва,в момента...за хора,които се интересуват и следят ситуацията по света, а не си чешат топките пред новините на БТВ или СНН...
Ще предупредя Белите Каски да ти пращат съобщения на лични в блог.бг!!
Да ти се отчитат за действията си!!!



цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8318983
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031